Rapper R.A. The Rugged Man vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 9 November 2015, 11:44 • 2 min
Rapper R.A. The Rugged Man vystúpi vo Viedni

VIEDEŇ - Vo viedenskom klube Grelle Forelle sa vo štvrtok 3. decembra predstaví americký rapper R.A. The Rugged Man. Spolu s ním vystúpia aj A-F-R-O a dídžej Mr. Green. Koncert bude súčasťou ich spoločného európskeho turné, v rámci ktorého navštívia napríklad aj Ženevu, Štokholm, Londýn, Hannover či Kodaň.

slovakia

left justify in out

R.A. The Rugged Man, vlastným menom Richard Andrew Thorburn, pochádza z New Yorku a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 1992. Spolupracoval s interpretmi ako The Notorious B.I.G., Mobb Deep, Chuck D z Public Enemy, Jedi Mind Tricks, Kool G Rap alebo Rakim. Debutoval však až v roku 2004 albumom Die, Rugged Man, Die, po ktorom nasledovali kompilácia Legendary Classics Vol. 1 (2009) a druhá štúdiovka Legends Never Die (2013). Je tiež filmovým kritikom, autorom scenárov niekoľkých hororov a režisérom hudobných videoklipov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies