Rapper Pusha T rozdelí množstvo skladieb na dva albumy, novinku vydá v decembri

NETKY.SK • 25 November 2015, 10:48 • 2 min
Rapper Pusha T rozdelí množstvo skladieb na dva albumy, novinku vydá v decembri

BRATISLAVA - Americký rapper Pusha T oznámil, že jeho druhá sólovka vyjde 18. decembra. Nepôjde však o dlho avizovaný album King Push, 38-ročný interpret totiž ešte predtým vydá nahrávku s názvom Darkest Before Dawn.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je skutočnosť, že nahral príliš veľa skladieb, a tak sa ich rozhodol rozdeliť na dva samostatné albumy, pričom King Push plánuje vydať na jar. Na Darkest Before Dawn by sa mali nachádzať už skôr zverejnené single Lunch Money a Untouchable, pričom producentsky sa na albume podieľali napríklad Kanye West, Puff Daddy, Timbaland, Q-Tip či Baauer.


Pusha T, vlastným menom Terrence Thornton, je členom skupiny Clipse, ktorú okrem neho tvorí aj jeho starší brat No Malice. Obaja sú tiež členmi zoskupenia Re-Up Gang. Debutovým albumom Clipse mala byť nahrávka Exclusive Audio Footage, ktorú nahrali v roku 1999. Tento album však pre problémy s vydavateľstvom Elektra Records nikdy oficiálne nevyšiel. Ich prvou oficiálnou nahrávkou sa stal až album Lord Willin' (2002), po ktorom nasledovali Hell Hath No Fury (2006) a Til The Casket Drops (2009). Pusha T debutoval ako sólový interpret v marci 2011 mixtapeom Fear Of God, ktorý potom v novembri vydal s pozmeneným názvom Fear Of God II: Let Us Pray ako EP. Nasledovali kompilácia Cruel Summer (2012) labelu G.O.O.D. Music, ďalší mixtape Wrath Of Caine (2013) a nakoniec sólový album My Name Is My Name (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona