Rapper Novelist zverejnil skladbu Break In Your House

NETKY.SK • 1 Február 2016, 10:48 • 2 min
Rapper Novelist zverejnil skladbu Break In Your House

LONDÝN - Anglický rapper a producent Novelist predstavil nový singel Break In Your House. Fanúšičky a fanúšikovia si môžu najnovšiu skladbu 19-ročného interpreta vypočuť prostredníctvom služby SoundCloud.

slovakia

left justify in out

Break In Your House nasleduje po piesni Street Politician, ktorú zverejnil začiatkom januára. Predpokladá sa, že obe skladby sa objavia na jeho pripravovanej debutovej štúdiovke, ktorá by mala vyjsť tento rok.


Novelist, vlastným menom Kojo Kankam, si odbornú verejnosť získal inštrumentálnym singlom Sniper, ktorý nahral ako 17-ročný. Krátko nato mu v roku 2014 vyšlo rovnomenné EP, po ktorom nasledovala EP nahrávka 1 Sec EP (2015) vytvorená v spolupráci s producentom Mumdanceom.

 

Rodák z južného Londýna tiež založil The Square Crew, s ktorými vydal EP The Formula (2014) obsahujúce aj ich zrejme najznámejší singel Pengaleng. Vlani v septembri sa však rozhodol formáciu opustiť, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Hosťoval aj v skladbách viacerých interpretov, napríklad v piesni Bigger Man Sound projektu Chase & Status či Day Ones producentov Baauera a Leikeli47. Objaví sa aj na pripravovanej nahrávke Honey speváčky Katy B či debutovom albume Aa spomínaného dídžeja Baauera.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies