Rapper Naughty Boy zverejnil videoklip ku skladbe Pardon Me

NETKY.SK • 4 September 2014, 15:03 • 2 min
Rapper Naughty Boy zverejnil videoklip ku skladbe Pardon Me

LONDÝN - Britský producent a rapper Naughty Boy zverejnil videoklip ku skladbe Pardon Me, na ktorej spolupracoval s Laurou Mvulou, producentom Wilkinsonom, rapperom Professorom Greenom a speváčkou Avou Lily.

slovakia

left justify in out

Video, v ktorom sa objavilo všetkých päť umelcov, nakrúcali v severnej časti Londýna. Režíroval ho Joe Alexander.

 

Piesňou Pardon Me podporujú interpreti kampaň Make Beats, Not War. Jej cieľom je zvýšiť povedomie o neziskovej organizácii Peace One Day a Medzinárodnom dni mieru, ktorý si ľudia na celom svete pripomínajú 21. septembra. 

 

 

Naughty Boy, občianskym menom Shahid Khan, je známy aj vďaka spolupráci so speváčkou Emeli Sandé. Jeho hudobný talent v minulosti využili aj Leona Lewis, JLS, Cheryl Cole, Jennifer Hudson, Alesha Dixon či Tinie Tempah. Vlani v auguste vydal debutový album s názvom Hotel Cabana, z ktorého pochádzajú single Wonder, Lifted, Think About It a tiež hit La La La. Nahrávka sa v britskom albumovom rebríčku dostala najvyššie na druhú priečku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies