Rapper Meek Mill možno pôjde do väzenia

NETKY.SK • 18 December 2015, 15:13 • 2 min
Rapper Meek Mill možno pôjde do väzenia

BRATISLAVA - Americký rapper Meek Mill pôjde možno za mreže za porušenie podmienky.

slovakia

left justify in out

Sudkyňa Genece Brinkley zakázala interpretovi vystupovať až do ďalšieho pojednávania, ktoré sa bude konať 5. februára. Brinkley uviedla, že 28-ročný rodák z Philadelphie porušil zákaz cestovania, ktorý mu súd nariadil v rámci trestu za držbu zbrane a drog, za čo ho zatkli v roku 2008. Po tom, ako strávil istý čas vo väzení, ho v roku 2009 prepustili na slobodu a dostal päťročnú podmienku. Za jej porušenie ho v júli 2014 opäť poslali za mreže, odkiaľ ho prepustili v decembri 2014, pričom súd mu podmienku predĺžil.


Podľa Genece Brinkley porušil podmienku napríklad nedávnym vystúpením v New Yorku. V Millov prospech vypovedala minulý týždeň aj jeho partnerka, rapperka Nicki Minaj. "Nie je perfektný, ale nemôžem uveriť tomu, ako veľmi sa zmenil. Nemá ešte vybudovaný pevný systém, vie byť aj nezodpovedný, no myslím si, že odkedy som prišla do jeho života, tak na tom pracujem. Ešte len si zvyká byť dospelým človekom," povedala.


Meek Mill, vlastným menom Robert Rahmeek Williams, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom spočiatku pôsobil v skupine The Bloodhoundz. V roku 2008 sa vydal na sólovú dráhu a o tri roky neskôr sa stal členom labelu Maybach Music Group, ktorý založil Rick Ross. Meek Mill má na konte viacero mixtapeov, kompiláciu Nothing But Flamerz (2010) a albumy Dreams And Nightmares (2012) a Dreams Worth More Than Money (2015). S druhým menovaným sa mu podarilo dobyť rebríček Billboard 200.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies