Rapper Kali zverejnil klip k singlu Mýlia sa

NETKY.SK • 22 September 2014, 16:15 • 2 min
Rapper Kali zverejnil klip k singlu Mýlia sa

BRATISLAVA - Slovenský rapper Kali v nedeľu zverejnil videoklip k singlu Mýlia sa z pripravovaného albumu Kali a Peter Pann, ktorý sa bude volať Nikto.

slovakia

left justify in out

Exteriérové scény videoklipu nakrúcali vo vojenských priestoroch v Malackách, v Sade Janka Kráľa a na Pláži pod Ufom v bratislavskej Petržalke, interiéry zas v ateliéri. Rapper sa v klipe ocitá v psychiatrickej liečebni i vo väzení. „Točilo sa na zelenom plátne, takže priestory sú dorobené. Chceli sme, aby vyzerali nereálne. Netočili sme priamo na psychiatrii alebo v cele,“ povedal Kali.

 

Inšpiráciu k piesni rapper čerpal z celkovej situácie okolo nás. „Mýlia sa je v podstate vážna téma, ale je písaná s nadsázkou a výsmešne. Je to o tom, že neskončíme s hudbou iba preto, že ležíme niekomu v žalúdku. Môžu nás nenávidieť a snažiť sa nám zničiť nejakým spôsobom tento náš sen, no kým stojíme na nohách, nevzdáme to,“ priblížil tridsaťdvaročný Bratislavčan. „Mýlia sa je o tom, ako sa ľudia o nás zaujímajú, keď sa okolo nás niečo deje, dokážu všeličo nasľubovať a tvária sa ako kamaráti, no hneď ako sa objaví niekto, okolo koho je väčší rozruch, už nás nepoznajú,“ pokračoval rapper, ktorý podľa vlastných slov nepotrebuje byť na očiach verejnosti. „Sú ľudia, čo to potrebujú, ja nie. Som vďačný za akúkoľvek pomoc, ale ak by nebola, nič by sa nestalo a robili by sme veci ďalej bez toho, aby sme doma plakali,“ dodal. 

 

Nakrúcanie videoklipu si podľa informácií agentúry SITA všetci užívali. „Natáčanie bolo super, hlavne keď som bol v kazajke. Konečne som našiel outfit, ktorý mi najlepšie pristane,“ poznamenal Kali. „Aj keď hudbu berieme vážne, stále je to pre nás v prvom rade sranda, a tak vyzerajú aj naše nakrúcania, nahrávania v štúdiu a všetko okolo toho. Nám nejde o to posúvať latku stále hore, my sa proste len zabávame,“ priblížil. 

 

O kameru, strih a celkový obraz klipu sa postaral Dušan Krajčovič, o grafiku Kiťo Fiedler, hudbu spravil Peter Pann a zvuk zastrešil Marek Šurin. 

 

 

Kali, vlastným menom Koloman Magyari, vydal od roku 2008, keď sa prvý raz objavil na hudobnej scéne, už šesť albumov a v súčasnosti pripravuje ďalšie dva. Ten aktuálny v spolupráci s Petrom Pannom, ktorého súčasťou je aj singel Mýlia sa, by mal vyjsť v decembri tohto roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies