Rapper Kali vystúpil pred väzňami v Leopoldove

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 12:48 • 2 min
Rapper Kali vystúpil pred väzňami v Leopoldove

BRATISLAVA - Slovenský rapper Kali odohral vo štvrtok spolu so svojím DJ-om a producentom Petrom Pannom koncert za mrežami Leopoldovskej väznice.

slovakia

left justify in out

Známy slovenský interpret sa po dohode s vedením väznice, ktoré prejavilo o jeho vystúpenie záujem, postavil pred 150 odsúdených.

 

Keď Kali vchádzal do väznice, mal podľa vlastných slov stiahnutý žalúdok. „Bol som nervózny, no nakoniec všetko vypálilo úplne super, bol to nezabudnuteľný zážitok a je pre mňa obrovská česť vystúpiť ako prvý v najstráženejšom väzení na Slovensku,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA. 

 

Ako ďalej dodal, reakcie väzňov ho milo prekvapili. „Človek by až zabudol kde je. Všetko prebehlo v úplnom poriadku. Odsúdení poznali všetky moje piesne a nechýbali ani slzy,“ priblížil. „Neskôr som si uvedomil, že so mnou dokonca spievali aj posledné single s chystaného albumu Nikto, ktorý oficiálne vyjde až 1. apríla. Zvlášť sa im páčila pesnička Mýlia sa, ktorá sa začína príznačnými slovami 'Chceli by nám dať na ruky putá, držať naše osudy v ich neschopných rukách',“ povedal 32-ročný rodák z Petržalky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies