Rapper Kali vyrazí na jarné Dezert tour

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 14:55 • 2 min
Rapper Kali vyrazí na jarné Dezert tour

BRATISLAVA - Slovenský rapper Kali už o týždeň vyrazí na dlho pripravované Dezert tour.

slovakia

left justify in out

„V rámci turné budeme mať sedem koncertov, prvý bude už posledný marcový víkend. Toto turné bude výnimočné v tom, že tam bude špeciálny merch, ktorý budú môcť ľudia vyhrať a pôjde so mnou i pár hostí. Troch najvážnejších by som nespomínal, pretože majú veľa svojich koncertov a je dosť možné, že na niektoré moje neprídu. Na niektorých koncertoch ale bude spevák Tomáš Botló, mladé rapperské duo Nerieš, bude tam Myself, s ktorým už dlho spolupracujem a ešte nejakí predskokani,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

Známy Bratislavčan na turné predstaví aj svoj najnovší album Dezert (2017), na ktorom priniesol 19 piesní vrátane skladby Pravda je len jedna, ktorá sa objavila i v slovenskom filme Únos.

 

 

„Pesničky na novom albume som úplne skombinoval, mám tam pomalé veci, po rokoch som nahrával aj reggae a reggaeton, mám tam aj popové veci, s Majkom Spiritom sme nedávno vydali takú popovejšiu skladbu so španielkou, je tam aj nasratý hip-hop, aj normálny hip-hop. Myslím, že to je taká skomolenina mňa - od toho roku 2009 do 2017, je tam všetko,“ priblížil Kali, ktorý turné odštartuje 31. marca v Trnave. Následne sa predstaví v Prievidzi (13. apríla), Košiciach (15. apríla), Trenčíne (21. apríla), Bratislave (28. apríla), Banskej Bystrici (6. mája) a Budatínskej Lehote (13. mája).

Okrem toho začne rapper čoskoro pracovať i na špeciálnej výberovke. „Tým, že som vydal osem albumov a boli na nich rôzne spolupráce, tak je dosť možné, že to bude napokon dvojalbum, ešte neviem. A špeciálny bude v tom, že ho chcem ladiť rockovejšie. Ja som bol vždy fanúšik rocku. Idem si Metallicu, System of a Down, starý Limp Bizkit, Korn, zo starších vecí Pink Floyd alebo Depeche Mode... Do takého štýlu by som ten album chcel. Budú tam moje staré veci, staré texty, ale chcem ich všetky nahrať so živou kapelou a upraviť do takých melodickejších, rockových verzií. Hip-hopové prvky v nich však ponechám,“ prezradil rapper, ktorý chce svojou hudbou predovšetkým oslavovať život.

 

„Hudba by mala človeku dávať pozitívnu emóciu, mala by ho baviť, ja z nej nechcem byť frustrovaný. Tak isto ako ani zo života. Ja sa chcem v živote baviť, nie sa deprimovať a utápať v tom, že 'Ježiši, zvýšili sa dane a robí sa tu toto a tamto...' To nechcem.. Preto ani nepozerám telku a nesledujem slovenskú politiku, správy som určite nevidel aj rok. Skrátka ma to nezaujíma,“ podotkol Kali.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies