Rapper Kali prežíva dni nabité prácou

NETKY.SK • 2 November 2015, 15:59 • 2 min
Rapper Kali prežíva dni nabité prácou

BRATISLAVA - Slovenský rapper Kali má podľa vlastných slov teraz najhektickejšie pracovné obdobie, aké dosiaľ zažil.

slovakia

left justify in out

„Mám teraz asi najhektickejšie životné obdobie, kopec rozhovorov v rádiách, ktoré hrávajú moje nové single, minulú nedeľu sme vydali druhý singel Len ja z pripravovaného albumu. Som prekvapený, ako sa mu darí, pretože to nie je taká komerčná vec ako Dosnívané. Vydali sme tiež videoklip, ktorý sme točili ešte v júli s Peter Bič Projectom v Chicagu, do toho pripravujem ďalšie dva klipy a onedlho vyrážame s Peter Bič Projectom a Petrom Cmorikom na turné, takže je toho veľa,“ vymenoval Kali v rozhovore pre agentúru SITA. „Od polovice novembra prakticky ani nebudem doma - od pondelka do štvrtka budem cestovať po Slovensku s Projectom a v piatok a v sobotu budem so svojimi,“ priblížil 32-ročný Bratislavčan.


Ako však mladý rapper dodal, veľmi sa teší na nové zážitky. „Som momentálne v takom rozpoložení, že sa teším, že vypadnem z domu a zažijem niečo nové. Na turné zároveň vyrážame v takej zostave, ktorú ľudia neuvidia na jednom pódiu hocikde a hocikedy. Musím tiež povedať, že odkedy s Peter Bič Projectom robíme, stali sa z nás fakt veľmi dobrí kamaráti, skoro až taká rodina. Pomáhame si, kde sa dá a toto bude také vyvrcholenie toho všetkého. Dúfam, že nie posledné. Mám z toho radosť,“ poznamenal rapper, ktorý si podľa vlastných slov v posledných dňoch čoraz viac uvedomuje premenlivosť a nevyspytateľnosť života. „Keď som bol pred týždňom v Modrom z neba, znova som si uvedomil, aký je ten život krátky a že nikdy nevieme, čo sa môže stať. Dnes sme tu, zajtra nemusíme, takže chcem toho zažiť naozaj čo najviac,“ povedal Kali. „Slovenská hudobná scéna je tiež taká neistá, dnes si tu a zajtra sa môžeš vrátiť naspäť robiť na pumpu. Myslím si, že nikto zo slovenskej hudobnej branže nemá celkom istotu pod nohami, preto si to chcem tu a teraz čo najviac vychutnať,“ uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona