Rapper Hussein Fatal, člen Tupacovej skupiny Outlawz, zahynul pri autonehode

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 09:04 • 2 min
Rapper Hussein Fatal, člen Tupacovej skupiny Outlawz, zahynul pri autonehode

LOS ANGELES - Vo veku 38 rokov zomrel počas uplynulého víkendu americký rapper Hussein Fatal, člen skupiny Outlawz, ktorú založil už zosnulý Tupac Shakur.

slovakia

left justify in out

Ako uviedli členovia formácie na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, Hussein Fatal zahynul pri autonehode. Podrobnosti nie sú známe.

 

Hussein Fatal, vlastným menom Bruce Washington Jr., sa narodil 3. apríla 1977 v Montclair v štáte New Jersey. Členom Outlawz sa stal v roku 1995, pričom umelecký pseudonym mu dal práve spomínaný Tupac Shakur.

 

Debutoval na Tupacovom albume All Eyez On Me (1996), na ktorom hosťoval v skladbách All Bout U a When We Ride. Po smrti Tupaca v septembri 1996 sa Hussein Fatal rozhodol ukončiť hudobnú kariéru, neskôr sa však k rapu vrátil a nahral sólové albumy In The Line Of Fire (1998) a Fatal (2002). V roku 2010 sa vrátil do Outlawz a podieľal sa na štúdiovke Perfect Timing (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona