Rapper Gucci Mane ohlásil ďalší album

NETKY.SK • 25 Január 2017, 15:14 • 2 min
Rapper Gucci Mane ohlásil ďalší album

BRATISLAVA - Americký rapper Gucci Mane oznámil, že pracuje na novom albume, ktorý sa bude volať DropTopWizop.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný rodák z Alabamy to prezradil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter s tým, že novinka vyjde už čoskoro. Jej presný termín vydania ani žiadne ďalšie informácie však zatiaľ nezverejnil. Pôjde už o jeho štvrtý album, odkedy ho vlani v máji prepustili z väzenia, kde strávil takmer tri roky za nelegálnu držbu strelných zbraní. Od prepustenia na slobodu vydal štúdiovky Everybody Looking, Woptober a The Return Of East Atlanta Santa ako aj EP nahrávky Free Bricks 2K16 (Zone 6 Edition) s Futureom a 1017 vs. The World s Lil Uzi Vertom.


Gucci Mane, vlastným menom Radric Delantic Davis, debutoval v roku 2005 albumom Trap House. Nasledovali štúdiovky Hard To Kill (2006), Trap-A-Thon (2007), Back To The Trap House (2007), Murder Was The Case (2009), The State Vs. Radric Davis (2009), The Appeal: Georgia's Most Wanted (2010), The Return Of Mr. Zone 6 (2011) a spomínané Everybody Looking, Woptober a The Return Of East Atlanta Santa.

 

Na konte má aj množstvo mixtapeov, šesť EP nahrávok a spoločné albumy Ferrari Boyz (2011) s Waka Flocka Flameom a BAYTL (2011) s V-Nasty. Okrem hudby je však známy aj početnými problémami so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies