Rapper Game musí zaplatiť odškodné bývalej opatrovateľke svojich detí

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 16:08 • 2 min
Rapper Game musí zaplatiť odškodné bývalej opatrovateľke svojich detí

USA - Losangeleský vyšší súd nariadil americkému rapperovi Gameovi zaplatiť bývalej opatrovateľke svojich detí 200 627 dolárov (v prepočte 180 745 eur) ako odškodné za urážku na cti. Karen Monroe podala na 35-ročného interpreta žalobu ešte v júli 2013 po tom, ako ju rapper prostredníctvom služby Instagram obvinil zo zanedbávania starostlivosti o jeho deti.

slovakia

left justify in out

Game vtedy tvrdil, že pristihol Monroe a jej priateľa počas sexu v izbe svojej dcéry a taktiež, že počas pracovnej doby veľa fajčila a pila alkohol. Okrem toho napísal, že Monroe odišla zo severnej Kalifornie do Los Angeles, aby "unikla pred vlastnou minulosťou, pretože sa nevhodným spôsobom dotýkala detí". Ako uviedol jej právnik Manu Elloie, rapperove výroky si prečítalo veľké množstvo ľudí a mali za následok, že Monroe sa viacerí ľudia vyhrážali smrťou, prišla o zamestnanie a musela sa liečiť z depresie. Sudca Mitchell Beckloff rozhodol v jej prospech po tom, ako Game na žalobu vôbec nezareagoval. 

 

Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, pochádza z Kalifornie a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2002. V roku 2004 bol nakrátko členom skupiny G-Unit, po konflikte s 50 Centom sa však rozhodol formáciu opustiť. Jeho debutovým sólovým albumom bola nahrávka The Documentary (2005), po ktorej nasledovali Doctor's Advocate (2006), LAX (2008), The R.E.D. Album (2011), Jesus Piece (2012) a Blood Moon: Year Of The Wolf (2014). V súčasnosti čelí aj obvineniam z napadnutia policajta mimo služby, ktorému sa navyše vyhrážal zabitím. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies