Rapper Fetty Wap šantil na motorke, zrazil sa s autom v protismere

NETKY.SK • 28 September 2015, 15:24 • 2 min
Rapper Fetty Wap šantil na motorke, zrazil sa s autom v protismere

PATERSON - Americký rapper Fetty Wap prezradil, že si pri sobotňajšej nehode na motorke zlomil nohu na troch miestach. K nehode došlo v meste Paterson v štáte New Jersey, keď chcel 24-ročný interpret predbehnúť auto, no zrazil sa s vozidlom idúcim v protismere.

slovakia

left justify in out

"Mal som menšiu nehodu, zlomil som si nohu na troch miestach, ale budem v poriadku. Veľmi si vážim, že na mňa myslíte a modlíte sa za mňa," uviedol rapper vo videu, ktoré zverejnil prostredníctvom služby Instagram. Fetty Wap však v súvislosti s nehodou čelí obvineniam z jazdy bez dokladov a poistenia.


Fetty Wap, vlastným menom Willie Maxwell, pochádza zo spomínaného Patersonu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2011. Vlani v júli vydal mixtape Up Next a v septembri potom aj úspešný singel Trap Queen, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 dostal najvyššie na druhú priečku. Skladba sa nachádza aj na jeho eponymnom debutovom albume, ktorý vyšiel minulý týždeň.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies