Rapper Eminem podporil obete teroristického útoku v Manchestri

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 10:34 • 2 min
Rapper Eminem podporil obete teroristického útoku v Manchestri

BRATISLAVA - Americký rapper Eminem podporil obete teroristického útoku, ktorý sa stal 22. mája po koncerte speváčky Ariany Grande v Manchestri.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný interpret vyzval na pomoc prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter aj fanúšikov a fanúšičky. "Pridajte sa ku mne a podporte obete útoku v Manchestri a ich rodiny," napísal rapper a dodal, aby ľudia prispeli prostredníctvom crowdfundingovej kampane na portáli JustGiving.com. Cieľom zbierky je získať dva milióny libier (v prepočte približne 2,3 milióna eur), pričom v súčasnosti už prispievatelia dali dokopy viac ako 1,9 milióna libier (približne 2,2 milióna eur).

K rovnakému činu vyzval priaznivcov aj spevák a herec Justin Timberlake. Dvadsaťšesťročný hudobník Ed Sheeran zas zverejnil video, v ktorom prosí ľudí, aby pomohli a prispeli prostredníctvom projektu We Love Manchester. Vlastnú zbierku zorganizoval na spomínanom portáli JustGiving.com aj herec Tom Hardy, ktorý už získal pre obete útoku viac ako 35-tisíc libier (približne 40-tisíc eur).

Dvadsaťtriročná Ariana Grande usporiada 4. júna na štadióne Emirates Old Trafford v Manchestri benefičný koncert, počas ktorého vystúpia aj Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That alebo Niall Horan. Interpretka si tak chce uctiť a podporiť obete incidentu, pri ktorom samovražedný útočník zabil 22 ľudí a ďalších viac ako sto zranil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies