Rapper Dizzee Rascal sa cíti ukrivdený: Radiohead ani Gorillaz nemali taký ohlas ako ja

NETKY.SK • 18 Júl 2017, 09:21 • 2 min
Rapper Dizzee Rascal sa cíti ukrivdený: Radiohead ani Gorillaz nemali taký ohlas ako ja

BRATISLAVA - Anglický rapper Dizzee Rascal je presvedčený, že ho neprávom opomínajú a naďalej vníma ako nespravodlivosť, že sa doteraz nemohol ukázať v role hlavného headlinera slávneho britského festivalu Glastonbury.

slovakia

left justify in out

V aktuálnom rozhovore pre britský denník The Guardian vyhlásil, že viacerí interpreti, ktorí na rozdiel od neho už na Glastonbury headlinermi boli, nevedia spraviť takú šou ako on.

Osobne sa mu v tomto smere príliš nepozdávalo vystúpenie Gorillaz, ktorí boli hlavnou hviezdou festivalu v roku 2010, ani kapely Radiohead, ktorá bola headlinerom tohto ročníka v rovnaký večer, keď Dizzee Rascal vystupoval na treťom najväčšom pódiu.

"S prepáčením, ale Gorillaz nemali taký ohlas ako ja. Nie sú tak veľkí ako ja, nemajú toho za sebou toľko ako ja, viete, ako to myslím - po kultúrnej stránke," zveril sa rapper Guardianu.

Niečo podobné si pritom myslí aj o Radiohead. "Keď boli headlinermi Radiohead, ja som bol na inom pódiu, a nemali taký ohlas ako som mal ja. Buďme úprimní," trvá na svojom Dizzee Rascal.

Anglický rapper sa už koncom júna po skončení najnovšieho ročníka Glastonbury v rozhovore pre BBC vyjadril, že už ho až tak nebaví vystupovanie na vedľajších pódiách alebo v role predskokana slávnejších umelcov. "Chodil som na tento festival dlhé roky, a nikdy som nesklamal. Vždy sa na mňa dá spoľahnúť," povedal.

 

"Som práve vo fáze, keď ma musia urobiť headlinerom tejto záležitosti, pretože ešte nemali za headlinera britského rappera," skonštatoval rapper.

Na organizátorov Glastonbury sa ale Dizzee Rascal nehnevá. "Je to najväčší festival, na akom sa dá hrať. Je pocta byť na ňom," povedal pre BBC. Headlinermi tohto ročníka Glastonbury boli v jednotlivé festivalové večery postupne Radiohead, Foo Fighters a Ed Sheeran.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona