Rapper Diddy založil v Harleme strednú školu

NETKY.SK • 28 Marec 2016, 15:47 • 2 min
Rapper Diddy založil v Harleme strednú školu

USA - Americký hudobný producent, rapper, herec a podnikateľ Sean Combs, známy aj pod umeleckým menom Diddy založil v newyorskom Harleme strednú školu.

slovakia

left justify in out

Capital Preparatory Harlem Charter School, ktorá sa (podobne ako gymnáziá na Slovensku, pozn. SITA) zameriava primárne na prípravu študentov na vysokoškolské štúdium, začne svoju činnosť tento rok na jeseň. Záštitu nad školou prevzal Steve Perry, zakladateľ organizácie Capital Prep orientujúcej sa na poskytovanie spomínanej formy prípravného vzdelávania. Štyridsaťšesťročný rodák z Harlemu sa pre agentúru AP vyjadril, že vytvorenie tejto školy je preňho splneným snom.


Sean John Combs, je okrem pseudonymu Diddy známy aj umeleckými menami Puff Daddy alebo P. Diddy má na konte zatiaľ päť sólových štúdioviek - spomínanú No Way Out, Forever (1999), The Saga Continues... (2001), Press Play (2006) a Last Train To Paris (2010). Získal tri ceny Grammy a dve MTV Video Music Awards. Je tiež úspešným podnikateľom - vlastní label Bad Boy Records, značku oblečenia Sean John či významný podiel v spoločnosti na výrobu vodky. Ako herec sa objavil napríklad v snímkach Ples príšer (2001), A Raisin in the Sun (2008), I'm Still Here (2010) či Dostaň ho tam! (2010).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona