Rapper Chief Keef navádzal fanúšikov a fanúšičky na vandalizmus

NETKY.SK • 1 Február 2016, 13:22 • 2 min
Rapper Chief Keef navádzal fanúšikov a fanúšičky na vandalizmus

BRATISLAVA - Americký rapper Chief Keef navádzal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fanúšikov a fanúšičky na vandalizmus.

slovakia

left justify in out

Po prekročení milióna sledovateľov na spomínanej sieti, zverejnil fotografie náhodného domu v meste Minneapolis v štáte Minnesota a vyzval ľudí, aby doň išli hádzať vajíčka či skaly. Miesto je pritom domovom troch mladých študentiek.

 

 

 

„Bojím sa o svoju bezpečnosť. Niekto by to mohol opätovne zdieľať aj o štyri mesiace a hádzať na môj dom vajíčka,“ opísala pre ABC Eyewitness News obyvateľka domu Ashley. Taktiež dodala, že je odporné, ak Chief Keef svoju slávu a čas využíva na podobné aktivity. Napriek tomu, že 20-ročný interpret príspevok neskôr vymazal a nedošlo k žiadnym škodám, polícia sa rozhodla miesto monitorovať. Muži zákona neunikli ani rodákovi z Illinois a jeho priaznivcom, ktorí celú situáciu komentovali na sociálnej sieti.

 


Interpret bol v minulosti v domácom väzení pre ohrozenie polície strelnou zbraňou. Neskôr si pre porušenie podmienky vyplývajúcej z tohto prečinu odsedel 60 dní vo väzení. Koncom júla minulého roka zas polícia prerušila vystúpenie jeho hologramu v meste Hammond v štáte Indiana. Aj napriek tvrdeniu organizátorov podujatia Craze Fest, že Chief Keef nevystúpi, jeho hologram sa na pódiu objavil o 22:30. Po pár minútach ale polícia odpojila prúd, a tak koncert prerušila. Starosta Thomas McDermott sa vtedy vyjadril, že dôvodom bola bezpečnosť mesta, keďže interpret často rapuje o násilí a drogách a podľa miestnych úradov je neprijateľným vzorom.


Chief Keef, vlastným menom Keith Cozart, debutoval albumom Finally Rich v roku 2012. Okrem toho má na konte niekoľko mixtapeov a digitálne albumy Nobody (2014) , Almighty DP (2015), Almighty DP 2 (2015) a Nobody 2 (2015). Jeho najnovší počin Bang 3 vyšiel v roku 2015. V súčasnosti pracuje na ďalšej štúdiovke s názvom Tha Cozart, ktorá by mala vyjsť v apríli tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies