Rapper Busta Rhymes napadol zamestnanca posilovne, čaká ho súd

NETKY.SK • 6 August 2015, 15:07 • 2 min
Rapper Busta Rhymes napadol zamestnanca posilovne, čaká ho súd

NEW YORK - Americký rapper Busta Rhymes skončil v stredu večer za mrežami po tom, ako počas hádky v posilňovni v newyorskej štvrti Chelsea údajne hodil po jednom zo zamestnancov fľašu proteínového nápoja.

slovakia

left justify in out

Podľa polície fľaša zasiahla nemenovaného zamestnanca do zátylku, ten však žiadne vážnejšie zranenia neutrpel. Štyridsaťtriročného interpreta obvinili z napadnutia a následne ho nadránom prepustili na slobodu. Na súd sa má dostaviť 6. novembra.


Ako pre denník Daily News uviedlo viacero očitých svedkov, rapper a spomínaný zamestnanec mali spory už v minulosti. Stredajšiemu incidentu predchádzala hádka z utorka, keď Busta Rhymes prišiel do telocvične aj s kameramanom, ktorý ho mal nakrútiť počas cvičenia. To sa však zamestnancovi nepozdávalo a kameramana dnu nevpustil. Rapper prišiel do posilňovne znova v stredu, pričom si chcel kúpiť vodu a proteínový nápoj.

 

Zamestnanec mu však namiesto toho povedal, aby odišiel. Následne sa začali hádať, k fyzickému kontaktu však nedošlo, pretože sa medzi nich postavil rapperov ochrankár. Krátko na to prišli policajti a rappera zatkli, pričom napadnutý zamestnanec niekoľkokrát zmenil svoju výpoveď o tom, čo sa vlastne stalo.

 


Busta Rhymes, vlastným menom Trevor Tahiem Smith Jr., odštartoval hudobnú kariéru ako člen skupiny Leaders of the New School, s ktorou vydal dva albumy - A Future Without A Past... (1991) a T.I.M.E. (1993). Po rozpade tejto skupiny sa vydal na sólovú dráhu a v roku 1996 debutoval albumom The Coming. Nasledovali štúdiovky When Disaster Strikes... (1997), E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front (1998), Anarchy (2000), Genesis (2001), It Ain't Safe No More... (2002), The Big Bang (2006), Back On My B.S. (2009) a Year Of The Dragon (2012). Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby ako Put Your Hands Where My Eyes Could See, Dangerous, What's It Gonna Be?!, Break Ya Neck alebo I Know What You Want.

 

Počas svojej kariéry získal jedenásť nominácií na Grammy a šestnásť na MTV Video Music Awards, ani jednu sa mu však nepodarilo premeniť na triumf. Okrem hudby sa tiež venuje herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Osudové stretnutie (2000), Drsný Shaft (2000), Narkotiká (2002), Halloween: Vzkriesenie (2002) či Breaking Point (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies