Rapper Black Thought z The Roots zverejnil skladbu Making A Murderer

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 15:59 • 2 min
Rapper Black Thought z The Roots zverejnil skladbu Making A Murderer

NEW YORK - Americký rapper Black Thought, známy z hip-hopovej formácie The Roots, predstavil v stredu skladbu Making A Murderer.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný interpret zverejnil novinku prostredníctvom portálu Ambrosia For Heads (AFH), pričom dostupná je aj na službe SoundCloud. Rodák z Philadelphie ponúkol skladbu deň po tom, ako sa pre AFH vyjadril, že s interpretmi ako Eminem, Royce 5'9" či 9th Wonder pracuje na novom materiáli.

 

Práve posledný menovaný sa producentsky podieľal aj na Making A Murderer, pričom v novinke hosťuje tiež rapper Styles P.


Black Thought, vlastným menom Tariq Luqmaan Trotter, založil spomínanú formáciu The Roots v roku 1987 vo Philadelphii spoločne s producentom a bubeníkom Questloveom. Okrem nich pôsobí v kapele viacero hudobníkov, ktorých počet sa však často mení. The Roots debutovali v roku 1993 albumom Organix!, po ktorom postupne nasledovali nahrávky Do You Want More?!!!??! (1995), Illadelph Halflife (1996), Things Fall Apart (1999), Phrenology (2002), The Tipping Point (2004), Game Theory (2006), Rising Down (2008), How I Got Over (2010), Undun (2011) a …And Then You Shoot Your Cousin (2014).

 

Okrem toho vydali aj albumy Wake Up! (2010) so spevákom Johnom Legendom, Betty Wright: The Movie (2011) so speváčkou Betty Wright a Wise Up Ghost so spevákom Elvisom Costellom. Na konte majú tri ceny Grammy. Black Thought sa ako člen projektu Money Making Jam Boys zaslúžil aj o vznik mixtapeu The Prestige: Jam Boy Magic (2011), na ktorom sa okrem neho predstavili aj rapperi Dice Raw, Truck North, P.O.R.N. a S.T.S. Plánuje tiež vydať svoj prvý sólový album The Talented Mr. Trotter, ktorého dátum uvedenia na trh však zatiaľ nie je známy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies