Rapper Bacil sa cíti nedocenený, novému albumu urobil slabé promo

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 16:03 • 2 min
Rapper Bacil sa cíti nedocenený, novému albumu urobil slabé promo

BRATISLAVA - Slovenský rapper Bacil by chcel upriamiť viac pozornosti na svoj aktuálny album Zombie (2015). Interpretovi sa totiž zdá, že novinku okolie neocenilo tak, ako by si zaslúžila.

slovakia

left justify in out

"Spravil som albumu slabé promo, niektoré pesničky sa síce ujali aj v rádiách, ale nie v mnohých. Nabudúce to už nepodcením. Nemal som ani krst, ani ho už nebudem organizovať. Beriem to ako skúsenosť a dám si na to nabudúce pozor,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Na svojej aktuálnej štúdiovke vyslovuje mladý Bratislavčan odkaz súčasnej spoločnosti. "V pesničkách na albume Zombie poukazujem na to, ako sa ľudia stále naháňajú za peniazmi a neužívajú si všetky tie krásne veci, ktoré tu majú vôkol seba zadarmo. Často mi pripadajú ako takí zombíci,“ podotkol Bacil. "Je na ňom pätnásť pesničiek, väčšina je smutná, melancholická, ale nájdu sa tam aj nejaké zaľúbené piesne. Je to taký underground, Bacil za starých čias. S Rakbym sme svojho času robili takú modernú disko muzičku, toto je zas hip-hop,“ priblížil Bacil, vlastným menom Martin Ivanič.


Ďalšiu spoluprácu s Rakbym podľa vlastných slov momentálne neplánuje. "Nejako sa nám cesty rozdelili, dlhšie sme sa teraz nevideli, ale sledujem jeho tvorbu, vidím, že stále robí hudbu. Je to taký spokojný chalan, tak si pláva,“ poznamenal Bacil, ktorého môžu fanúšikovia v letných mesiacoch vidieť hneď na viacerých festivaloch. "Budeme hrať napríklad na Šírave na Vibe Feste a so starou partiou Názov Stavby na Uprisingu. A potom sa teším aj na dovolenku. Letná dovolenka musí byť, raz do roka musí byť more, aby som sa troška nadýchal toho vzduchu. Mám rád tú atmosféru pri mori, slnko, super jedlo... Úplne mi stačí ísť do Chorvátska, Talianska alebo Grécka,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies