Rapper ASAP Ferg mal nehodu

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 10:13 • 2 min
Rapper ASAP Ferg mal nehodu

BRATISLAVA - Americký rapper ASAP Ferg sa stal účastníkom dopravnej nehody. O nešťastí informoval prostredníctvom videa na sociálnej a mikroblgovacej sieti Twitter. K zrážke došlo počas jeho piatkovej cesty na hudobný festival Coachella do mesta Indio v štáte Kalifornia.

slovakia

left justify in out

"Práve som sa dostal do šialenej dopravnej nehody," vysvetlil v desaťsekundovom videu, pričom nasnímal sám seba aj narazené autá. "Ďakujem Bohu za bezpečnostný pás," okomentoval následne prostredníctvom ďalšieho príspevku. Závažnosť ani dôsledky nehody však nie sú známe, keďže 27-ročný rapper neskôr situáciu nekomentoval.


ASAP Ferg, vlastným menom Darold Ferguson Jr., je známy vďaka pôsobeniu v kolektíve ASAP Mob, ktorý tvoria rapperi, producenti a režiséri videoklipov. Jeho debutový sólový album Trap Lord, ktorý vydal v roku 2013, sa stretol s pozitívnymi ohlasmi. Druhú štúdiovku s názvom Always Strive and Prosper predstavil 22. apríla. Novinka, na ktorej hosťujú napríklad Skrillex, Schoolboy Q alebo Missy Elliott, obsahuje celkovo 18 skladieb.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies