Rapper Action Bronson prezradil názov nového projektu

NETKY.SK • 28 December 2015, 13:29 • 2 min
Rapper Action Bronson prezradil názov nového projektu

BRATISLAVA - Americký rapper Action Bronson oznámil, že začiatkom budúceho roka vydá novú nahrávku s názvom The Human Highlight Reel.

slovakia

left justify in out

"Viem, že som nejaký čas nič nevydal, ale The Human Highlight Reel vyjde hneď začiatkom nového roka," vyhlásil 32-ročný interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Presný termín vydania ani to, či pôjde o regulárny album, EP či mixtape, však zatiaľ neprezradil.


Action Bronson, vlastným menom Arian Asllani, je rodákom z New Yorku, no jeho otec pochádza z Albánska. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2008, pričom predtým sa živil ako šéfkuchár. Debutoval v roku 2011, keď vydal až štyri nahrávky - mixtape Bon Appetit ..... Bitch, ďalej The Program EP a tiež albumy Dr. Lecter a Well-Done. Nasledovali mixtapey Blue Chips (2012), Rare Chandeliers (2012), Blue Chips 2 (2013) a EP s názvom Saaab Stories (2013). Vlani vydal nový album Mr. Wonderful, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal najvyššie na siedmu priečku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies