Rapper A$AP Rocky je už späť v Spojených štátoch

NETKY.SK • 3 August 2019, 11:29 • 2 min
Rapper A$AP Rocky je už späť v Spojených štátoch

LOS ANGELES - Americký rapper A$AP Rocky je už späť v Spojených štátoch.

slovakia

left justify in out

Švédsky súd ho v piatok prepustil z väzby spolu s dvoma jeho spoločníkmi, ale len do 14. augusta, keď vynesie nad nimi rozsudok za účasť v pouličnej bitke. Informovala o tom v sobotu agentúra AP.

 

Podľa nej rapper dorazil na medzinárodné letisko v Los Angeles súkromným lietadlom v noci na sobotu.

 

Mimoriadne sledovaný súdny proces s trojicou sa začal v utorok. Švédsky prokurátor žiadal v piatok pre Rockyho trest odňatia slobody v trvaní približne šesť mesiacov.

 

A$AP Rocky (30), vlastným menom Rakim Mayers, a jeho dvaja spoločníci David Rispers a Bladimir Corniel sú obvinení z napadnutia 19-ročného muža.

 

Mayersa a jeho kolegov zatkli 3. júla, tri dni po šarvátke, ku ktorej došlo po jeho koncerte vo švédskom hlavnom meste Štokholm. Mayers na margo incidentu uviedol, že konal v sebaobrane.

 

Rockyho prípad pritiahol aj pozornosť amerického prezidenta Donalda Trumpa, ktorý vyzýval na jeho prepustenie. Ten rozhodnutie súdu okamžite po jeho oznámení privítal príspevkom na Twitteri.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona