Raper Jay-Z tvrdí: Beyoncé nie je tehotná

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 10:48 • 2 min
Raper Jay-Z tvrdí: Beyoncé nie je tehotná

BRATISLAVA - Americký rapper Jay-Z poprel špekulácie, že je jeho manželka, speváčka Beyoncé znova tehotná. Štyridsaťtriročný rapper to spravil prostredníctvom e-mailu adresovaného Ebrovi Dardenovi z rozhlasovej stanice Hot 97.

slovakia

left justify in out

"Poslal som mu e-mail, v ktorom som mu zagratuloval. On mi však odpísal, že správy o tehotenstve Beyoncé nie sú pravdivé," uviedol Darden.

Špekulácie o speváčkinom tehotenstve sa objavili už dávnejšie, ešte viac sa však začali šíriť po tom, ako pre údajnú dehydratáciu a vyčerpanie zrušila koncert v belgických Antverpách, ktorý sa mal konať 14. mája. Na piatkovom vystúpení v švajčiarskom Zürichu na tieto špekulácie zareagovala tak, že počas piesne Grown Woman sa na pódiu objavili dve tanečnice s detskými kočíkmi. Beyoncé navyše nedávno pre ABC News vyhlásila, že by chcela ďalšie deti a že jej dcéra "potrebuje spoločnosť"

Tridsaťjedenročná Beyoncé začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 17 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy In Love, Baby Boy, Me, Myself And I, Listen, Irreplaceable, If I Were A Boy, Halo či Single Ladies (Put A Ring On It). Od apríla 2008 je jej manželom rapper Jay-Z, s ktorým chodila od svojich 19 rokov a vlani v januári mu porodila dcéru Blue Ivy. Beyoncé, ktorá momentálne pripravuje piatu sólovú štúdiovku, sa v rámci aktuálneho turné The Mrs. Carter Show po prvý raz ukázala na Slovensku. V piatok 19. apríla vystúpila na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona