Raonic pre stehenný sval nebude hrať v Indian Wells

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 10:43 • 2 min
Raonic pre stehenný sval nebude hrať v Indian Wells

INDIAN WELLS - Kanadský tenista Milos Raonic sa dostatočne nezotavil zo zranenia zadného stehenného svalu a nebude hrať na turnaji ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open 9. - 19. marca na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells.

slovakia

left justify in out

Okrem iného to znamená, že medzi nasadených hráčov pred utorňajším žrebom sa posunul argentínsky grandslamový šampión Juan Martín Del Potro. Dvadsaťšesťročný úradujúci finalista Wimbledonu Raonic klesne v singlovom renkingu k 20. marcu zo štvrtej pozície minimálne na piatu. Vlani bol v areáli Tennis Garden v lokalite Coachella Valley vo finále, inkasoval v ňom debakel 2:6, 0:6 od Srba Novaka Djokoviča. Raonic predminulú nedeľu zo zdravotných dôvodov nenastúpil na finále v Delray Beach na Floride proti Američanovi Jackovi Sockovi. V januári bol v semifinále v Brisbane a prebojoval sa do štvrťfinále vrcholných melbournských Australian Open, podľahol Španielovi Rafaelovi Nadalovi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona