Raonic chce maximalizovať svoje šance na úspech, povolal si troch trénerov

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 13:24 • 2 min
Raonic chce maximalizovať svoje šance na úspech, povolal si troch trénerov

PARÍŽ - Kanadský tenista Milos Raonic sa neobáva, že hneď traja tréneri počas trávovej časti sezóny vrátane dvoch bývalých lídrov renkingu ATP vo dvojhre môžu spôsobiť v jeho zázemí zmätok.

slovakia

left justify in out

"Ja som výkonným riaditeľom značky Milos Raonic Tennis. Tak to je. Mám za úlohu zvážiť všetko, čo si vypočujem, a zobrať si to najlepšie. Vychádzam z predpokladu, že všetci okolo mňa to pre mňa chcú. Som odhodlaný pokúsiť sa maximalizovať šancu dosiahnuť moje ciele. Od Johna McEnroa očakávam množstvo vzácnych odporúčaní," povedal deviaty muž svetového rebríčka Raonic, citoval ho napríklad magazín Tennis.

Dvadsaťpäťročný rodák z Čiernej Hory má v štábe k dispozícii aj Carlosa Moyu a Riccarda Piattiho. Raonic v 3. kole parížskeho antukového grandslamového Roland Garros zdolal slovenského lucky losera z kvalifikácie Andreja Martina, v osemfinále značne prekvapivo nestačil na Španiela Alberta Ramosa-Viňolasa.

"Pred nadchádzajúcou časťou termínovej listiny som sa obzeral po ďalšom páre očí, aby som zvýšil moju účinnosť na tráve," skonštatoval Raonic, ktorý sa s McEnroom dohodol na spolupráci len do Wimbledonu vrátane spomenutého londýnskeho vrcholného podujatia: "Je pre mňa veľká česť, že súhlasil."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies