Ranná nehoda v Bratislave: Opitá vodička havarovala, jej auto začalo horieť

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 09:34 • 2 min
Ranná nehoda v Bratislave: Opitá vodička havarovala, jej auto začalo horieť

BRATISLAVA – Poriadne opitá vodička havarovala dnes nadránom na Pražskej ulici v bratislavskom Starom Meste. Zasahovať museli aj hasiči.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročná Bratislavčanka na Kia Ceed narazila do dopravnej značky, to ju nezastavilo a pokračovala v smere do centra mesta. Následne narazila do Citroënu a ten vrazil do ďalších dvoch zaparkovaných áut. Podľa informácií z hasičského operačného strediska, vozidlo po náraze začalo horieť. Na mieste zasahovali bratislavskí hasiči. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, Renáte S. namerali 1,83 promile a obvinili ju z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Celkové škody odhadli na 14-tisíc eur. Ako uviedla Kurucová, Bratislavčanka bola už v minulosti za obdobnú trestnú činnosť odsúdená. Tentokrát jej hrozia až dva roky za mrežami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies