Ranieriho po sezóne čakajú rokovania o novej zmluve

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 14:26 • 2 min
Ranieriho po sezóne čakajú rokovania o novej zmluve

LEICESTER - Vedenie čerstvého anglického futbalového šampióna Leicesteru City bude po sezóne rokovať so súčasným trénerom mužstva Claudiom Ranierim o predĺžení kontraktu.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatštyriročný Talian podpísal pred začiatkom tohto ročníka s "líškami" zmluvu na tri roky a tím senzačne priviedol k historicky prvému majstrovskému titulu.

 

 "Po skončení sezóny si spolu sadneme a porozprávame sa. Nie je fér rokovať teraz, keď ešte zostáva odohrať jeden zápas. Keď sa o niečom bavíme, ide o dlhodobú záležitosť, nie len do septembra. Mám rád, keď ľudia pracujúci podo mnou sú šťastní a užívajú si to," povedal viceprezident klubu Aiyawatt Srivaddhanaprabha pre portál Sky Sports.


Skúsený taliansky kouč na začiatku sezóny priznal, že po fiasku na lavičke Grécka ho nechceli ani kluby z druhej najvyššej anglickej súťaže. Napokon sa teší vôbec zo svojho prvého titulu vo veku 64 rokov, Leicester chce navyše udržať v tíme najväčšie hviezdy.


"My sme v neho verili. Cítili sme, že chce byť úspešný. Pýtal som sa ho na Grécko, pretože som o tom chcel vedieť. Na všetko mi odpovedal úplne jasne. Mám rád jeho charakter, spôsob, akým hovorí. V klube každému pomáhal vyrovnať sa s prílišným tlakom. Vie, ako na to," dodal Srivaddhanaprabha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies