Ranieri: V LM budeme hrať bez strachu

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 12:38 • 2 min
Ranieri: V LM budeme hrať bez strachu

LEICESTER - Tréner úradujúceho anglického futbalového šampióna Leicester City Claudio Ranieri prisľúbil, že jeho zverenci budú hrať v nastávajúcej sezóne Ligy majstrov 2016/2017 bez strachu.

slovakia

left justify in out

Leicester ako majster Anglicka bude figurovať v I. koši spoločne so šampiónmi Španielska, Nemecka (Bayern Mníchov), Talianska (Juventus Turín), Francúzska (Paríž Saint-Germain), Portugalska, Ruska a úradujúcim víťazom európskeho klubového pohára číslo jeden. Ak víťaz tejto sezóny LM triumfuje aj v španielskej národnej súťaži, miesto v I. koši zaujme aj ukrajinský majster Dynamo Kyjev.

"Verím, že mnoho tímov bude chcieť hrať s nami v skupine, pretože to bude naša premiéra v pohárovej Európe. Budú si myslieť, že sme outsideri. Sme, ale nebezpeční. Som sebavedomý, tento tím pred tromi rokmi vyhral druhú najvyššiu anglickú súťaž, čo je veľmi ťažké. Dúfam, že cez leto sa nám podarí získať nejakých hráčov, pretože v budúcej sezóne na nás čakajú tri pohárové súťaže a liga. Bude treba obmieňať zostavu," cituje talianskeho kouča Leicestru portál goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona