Rangers zdolali Boston 4:3, Gáborík štvrtý medzi kanoniermi

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 07:49 • 2 min
Rangers zdolali Boston 4:3, Gáborík štvrtý medzi kanoniermi

Rangers zdolali Boston 4 3, Gáborík štvrtý medzi kanoniermi - Hokej Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík prispel jedným gólom k triumfu New York Rangers nad Bostonom Bruins 4 3 v nočnom zápase zámorskej NHL. Tridsaťročný kanonier zvýšil v 44.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík prispel jedným gólom k triumfu New York Rangers nad Bostonom Bruins 4:3 v nočnom zápase zámorskej NHL. Tridsaťročný kanonier zvýšil v 44. minúte na 3:2 pre domácich. Zaznamenal tak už svoj 32. presný zásah v sezóne a v rebríčku strelcov mu patrí štvrté miesto.
      Tomáš Kopecký prispel k triumfu Floridy nad Ottawou 4:2 jednou asistenciou a rovnako jednu gólovú prihrávku si do štatistík pripísal aj Marián Hossa pri výhre Chicaga v Detroite 2:1. Tridsaťtriročný krídelník má na konte už 64 bodov a v tabuľke produktivity mu patrí 10. priečka.

      výsledky:
      NY Rangers - Boston 4:3 /za domácich Gáborík 1+0/, NY Islanders - New Jersey 1:0, Detroit - Chicago 1:2 /za hostí Hossa 0+1/, Florida - Ottawa 4:2 /za domácich Kopecký 0+1/, Calgary - Dallas 2:3 pp a sn, Minnesota - Colorado 0:2, Washington - Philadelphia 0:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona