Rangers už sú v play off, Boston rozstrieľal Toronto 8:0

NETKY.SK • 20 Marec 2012, 08:18 • 2 min
Rangers už sú v play off, Boston rozstrieľal Toronto 8:0

Rangers už sú v play off, Boston rozstrieľal Toronto 8 0 - Hokej Hokejisti NY Rangers bez bodového prispenia slovenského krídelníka Mariána Gáboríka zdolali v zámorskej NHL New jersey 4 2 a stali sa v noci na utorok po St. Louis druhým postupujúcim tímom

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti NY Rangers bez bodového prispenia slovenského krídelníka Mariána Gáboríka zdolali v zámorskej NHL New jersey 4:2 a stali sa v noci na utorok po St. Louis druhým postupujúcim tímom do tohtoročného play off. V rámci pondelkového programu bodovali dvaja Slováci. Kapitán Bostonu Zdeno Chára sa podieľal jedným gólom na demontáži Toronta, keď jeho Boston vyhral doma 8:0, kým pri výhre Anaheimu 5:3 v San Jose asistoval dvakrát obranca Ducks Ľubomír Višňovský. 
      Rangers prehrali posledné dva zápasy s Coloradom i Pittsburghom a prerušenie zlej série pre nich znamená, že nebudú zažívať stresy ako v minulej sezóne. Vtedy si účasť vybojovali až v posledný deň základnej časti.
      Boston rozbil na svojom ľade Maple Leafs aj vďaka znovuzrodenému veteránovi Brianovi Rolstonovi, ktorý mal bilanciu 1+3. Počas uzávierky získaný krídelník má už teraz 8 bodov z 12 zápasov v novom drese, kým za Islanders si pripísal v 49 dueloch len 9. Chára zaznamenal jubilejný 10. gól sezóny, keď v druhej tretine zvýšil v presilovke na 6:0 v prospech domácich. V zápase bodovalo až 15 hokejistov zo zápasovej súpisky "medveďov", Tim Thomas potreboval na piate čisté konto v sezóne eliminovať iba 13 pukov z hokejok Maple Leafs.
      Pri výhre Buffala 7:3 nad Tampou Bay bol aj Andrej Sekera, zadák hosťujúcich Sabres si obohatil štatistiky o plusku. "Šable" tak stále živia nádej na postup do play off, na ôsmy, v pondelok tiež víťazný, Washington strácajú dva body. 

      výsledky:
      Boston - Toronto 8:0 /za domácich Zdeno Chára 1+0/, NY Rangers - New Jersey 4:2, Tampa Bay - Buffalo 3:7, Detroit - Washington 3:5, Minnesota - Vancouver 2:0, San Jose - Anaheim 3:5 /za hostí Ľubomír Višňovský 0+2/.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona