Randyho Travisa po troch týždňoch prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 1 August 2013, 09:43 • 2 min
Randyho Travisa po troch týždňoch prepustili z nemocnice

SAN ANTONIO - Amerického country speváka Randyho Travisa vo štvrtok po vyše troch týždňoch prepustili z texaskej nemocnice a poslali ho do rehabilitačného centra. Hospitalizovali ho 7. júla pre kardiomyopatiu spôsobenú vírusom, ktorá mu oslabila a zväčšila srdce.

slovakia

left justify in out

Keď sa lekári nazdávali, že sa jeho stav zlepšuje, pokúsili sa ho odpojiť od prístrojov podporujúcich činnosť srdca. Následne však utrpel mŕtvicu a musel podstúpiť operáciu. Viac ako týždeň pobytu v nemocnici bol v kritickom stave, no lekári 15. júla oznámili, že už je pri vedomí a komunikuje s okolím. "Ďakujeme všetkým fanúšikom a priateľom za ich neustále modlitby a podporu, kým sa Randy zotavuje," uviedla Travisova snúbenica Mary Davis v oficiálnom vyhlásení.

Randy Travis sa v hudobnom priemysle presadil v polovici 80. rokov albumom Storms of Life (1986). Počas svojej kariéry vydal 20 štúdiových albumov a v rebríčku Billboard Hot Country Songs mal viac ako 50 singlov. Šestnásť z nich sa dokonca dostalo na prvú priečku. Šesťnásobný držiteľ Grammy, ktorý predal vyše 25 miliónov albumov a má svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, sa ukázal aj vo viacerých filmoch. Účinkoval napríklad v snímkach ako Tajný agent (1997), Čarodejník (1997), Texaskí rangeri (2001) či Honba za pokladom: Kniha tajomstiev (2007). Vlani sa v médiách objavil v súvislosti s tým, že ho našli ležať nahého pri jeho zničenom aute. Neskôr priznal, že v čase autonehody bol pod vplyvom alkoholu a následne ho odsúdili na dvojročný podmienečný trest. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona