Randy Jackson odchádza zo súťaže American Idol

NETKY.SK • 12 November 2014, 13:09 • 2 min
Randy Jackson odchádza zo súťaže American Idol

LOS ANGELES - Americký spevák a producent Randy Jackson ukončil svoje pôsobenie v speváckej súťaži American Idol (2002). Päťdesiatosemročný rodák z Baton Rouge v Louisiane to uviedol vo vyhlásení, ktoré vydal v utorok.

slovakia

left justify in out

"Po trinástich sezónach cítim, že je správny čas na to, aby som opustil American Idol. Som hrdý, že som mohol byť súčasťou sérií, počas ktorých sme objavili úžasných umelcov a ktorá sa zapíše do histórie ako jedna z najúspešnejších televíznych šou vôbec. Skutočný originál, Idol to všetko odštartoval," vyjadril sa Jackson, ktorý pôsobil v šou ako porotca od jej začiatku až do roku 2013. Tento rok sa v nej objavil v úlohe mentora.

 

"Randy bol neoddeliteľnou súčasťou súťaže American Idol od jej prvého dňa, či už ako porotca alebo ako mentor. Dával skvelé rady, podporoval a dopomohol k úspechu mnohých idolov, ktoré sme počas rokov objavili. Do budúcnosti mu prajeme všetko dobré. Randy bude navždy patriť do našej Idol rodiny a dúfame, že z času na čas nás poctí svojou návštevou," vyjadrili sa zástupcovia televízie Fox, ktorá uvedie 14. sériu programu v januári budúceho roka. 

 

Randall Darius „Randy“ Jackson produkoval napríklad šou America's Best Dance Crew (2008 - 2012). Na konte má album Randy Jackson's Music Club, Vol. 1 (2008), z ktorého pochádzajú single Dance Like There's No Tomorrow a Real Love. V roku 1995 sa zosobášil s Erikou Riker. Dvojica, ktorá sa v súčasnosti rozvádza, má spolu dcéru Zoe a syna Jordana. V minulosti bol ženatý s Elizabeth Jackson, ktorá mu porodila dcéru Taylor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies