Ramsey volá po videu, neuznali mu jasný gól

NETKY.SK • 25 August 2015, 18:24 • 2 min
Ramsey volá po videu, neuznali mu jasný gól

LONDÝN - Futbalista Arsenalu Londýn Aaron Ramsey volá po zavedení video technológie, ktorá by mala pomôcť pri určovaní sporných verdiktov.

slovakia

left justify in out

V pondelňajšom zápase Premier League proti Liverpoolu totiž prišiel o gól, ktorý mal platiť a duel na Emirates Stadium sa skončil nerozhodne 0:0. Informovala agentúra Reuters.

 

Ramsey si v prvom polčase nabehol na pas Santiho Cazorlu a prekonal brankára "The Reds" Simona Mignoleta. Asistent Simon Bennett však dvihol zastávku a gól pre ofsajd neplatil. "Trochu som pribrzdil a bol som si istý, že nie som v ofsajde. Po góle som bol o to sklamanejší, keď som videl zastávku hore," povedal 24-ročný futbalista britským médiám.

 

"Mali sme vyhrávať 1:0. Keby sa vo futbale zaviedlo video, tak by to vyriešilo veľa situácií. Celé by to zabralo 20 sekúnd," dodal reprezentant Walesu.

Arsenal je po troch kolách na 9. mieste so štyrmi bodmi a v nedeľu sa predstaví na ihrisku Newcastlu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies