Ramsey tri týždne mimo hry, Arsenal trápia zranenia

NETKY.SK • 31 December 2013, 15:38 • 2 min
Ramsey tri týždne mimo hry, Arsenal trápia zranenia

LONDÝN - Tréner Arsenalu Londýn Arséne Wenger má pred stredajším súbojom s Cardiffom City starosti s veľkým množstvom zranených hráčov.

slovakia

left justify in out

Tréner lídra anglickej futbalovej súťaže Arsenalu Londýn Arséne Wenger má pred stredajším domácim ligovým súbojom s Cardiffom City starosti s veľkým množstvom zranených hráčov. Na početný zoznam pribudol po štvrtkovom zápase s West Hamom Aaron Ramsey, ktorý bude chýbať svojmu tímu tri týždne pre zranenie stehna. Mimo hry sú najnovšie tiež útočník Olivier Giroud (členok), stredopoliar Mesut Özil (rameno), bek Kieran Gibbs (lýtko) a obrancovia Nacho Monreal a Thomas Vermaelen, ktorých trápi choroba. Zdravotne v poriadku neboli pred duelom s Cardiffom ani Tomáš Rosický, Jack Wilshere a Theo Walcott.

"Musíte mať skutočne dobrú pamäť, aby ste na nikoho nezabudli. Máme veľa problémov," vyhlásil Wenger. "Ramsey bude chýbať tri týždne. Özil navštívil v pondelok špecialistu, ale nemám od neho zatiaľ správu," dodal francúzsky kouč. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies