Ramosov 450. štart za Real pri remíze s Atléticom

NETKY.SK • 5 Október 2015, 11:27 • 2 min
Ramosov 450. štart za Real pri remíze s Atléticom

MADRID - Nedeľné madridské derby (1:1) v rámci 7. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže bolo ešte o niečo špecifickejšie pre obrancu Realu Sergia Ramosa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný zadák totiž na pôde Atlética odohral svoje jubilejné 450. stretnutie v drese "bieleho baletu", debutoval v ňom 10. septembra 2005. Táto sezóne je pre rodáka zo Sevilly jedenásta v hlavnom meste Španielska. Na štadióne Vicenteho Calderóna absolvoval Ramos plných 90 minút, videl žltú kartu. So spoluhráčmi sa ujali vedenia v 9. min zásluhou francúzskeho kanoniera Karima Benzemu, na jeho zásah však v 83. min odpovedala letná posila "Los Colchoneros" z konkurenčného Villarrealu Luciano Vietto.


Domáci Antoine Griezmann v 22. min nepremenil jedenástku, proti bol gólman Realu Keylor Navas. "Pracujem na chytaní pokutových kopov. Chceli sme zvíťaziť a mali sme šancu, aby sa nám to podarilo. Netúžili sme po remíze, ale treba zobrať aj jeden bod, i ten sa počíta do tabuľky," citovala 28-ročného kostarického brankára oficiálna internetová stránka "kráľovského" veľkoklubu.


Napriek tomu, že jeho zverenci dokázali vyrovnať až v závere zápasu, tréner Atlética Diego Simeone nebol spokojný s nerozhodným výsledkom: "Mám pocit, že sme prišli o dva body. V prvom polčase sme zahodili dve vyložené príležitosti vrátane pokutového kopu. Nepamätám si, že súper by mal okrem streleného gólu v úvodnom dejstve ešte nejaké možnosti. Získali sme dôležitý bod, v tomto dueli sa však dali vziať všetky."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies