Ramos sa obul do spoluhráča

NETKY.SK • 19 December 2016, 12:54 • 2 min
Ramos sa obul do spoluhráča

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos nešetril kritikou na adresu svojho spoluhráča Jamesa Rodrigueza, ktorý bezprostredne po triumfe bieleho baletu na MS klubov v Jokohame vyhlásil, že zvažuje odchod zo slávneho klubu ešte v zimnom prestupovom období.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem garantovať, že zostanem v Reale. Dostal som ponuky a mám sedem dní na rozmyslenie," uviedol Rodrigues, na čo kontroval Ramos: "Nevybral si vhodný čas na osobné záležitosti. Ako hráča si ho veľmi cením, dúfam že zostane. Ale ako som povedal, dnešný deň nie je vhodný rozoberať takéto veci. Sme hrdí, že sme mohli rok ukončiť ziskom ďalšieho titulu a tešiť sa z trofeje."

 

 

Rodrigues pod vedením Zinedina Zidana nedostáva toľko príležitostí a cíti sa byť nevyužitý. O jeho služby prejavili záujem anglické kluby FC Chelsea a Manchester United.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies