Ramos chce byť v poriadku do El Clásica

NETKY.SK • 9 November 2015, 12:09 • 2 min
Ramos chce byť v poriadku do El Clásica

MADRID - Kapitán futbalistov Realu Madrid Sergio Ramos dúfa, že sa stihne zotaviť zo zranenia ramena do prestížneho súboja El Clásico proti FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný obranca si nie je istý, či bude môcť nastúpiť v drese Španielska v novembrových prípravných zápasoch. Rodák z Camasu sa zranil v nedeľu v súboji na ihrisku FC Sevilla, pri vsietení úvodného gólu nožničkami nepríjemne dopadol na ľavé plece a musel striedať. "Momentálne myslím na čo najrýchlejšie zotavenie, v utorok podstúpim prehliadku. Bude zložité predstaviť sa v národnom drese, pretože som nebol schopný pokračovať ani dnes. Už aj tak som hral pod injekciami," povedal Ramos po zápase, citoval ho napríklad The Mirror.


Real Madrid podľahol po prvý raz pod vedením trénera Rafaela Beníteza, na vedúcu Barcelonu má trojbodové manko. El Clásico je na programe 21. novembra. "Sevilla odohrala skvelý zápas, na takýchto miestach sa rozhoduje o tituloch. Prišli sme o veľmi dôležité tri body. Vieme však, že liga je veľmi dlhá a môže sa stať všeličo," dodal 130-násobný španielsky reprezentant.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona