Rammstein vydajú v piatok záznam koncertu v New Yorku

NETKY.SK • 24 September 2015, 08:43 • 2 min
Rammstein vydajú v piatok záznam koncertu v New Yorku

BERLÍN - Nemecká industrial-metalová skupina Rammstein vydá v piatok záznam vystúpenia v newyorskej Madison Square Garden. Formácia koncert odohrala v rámci Liebe ist für alle da Tour v decembri 2010 a pred vypredanou sálou ponúkla osemnásť skladieb. Formácia koncertný film ponúkne pod názvom "In Amerika" na DVD a Blu-ray nosičoch.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia a fanúšičky sa okrem záznamu koncertu môžu tešiť aj na bonusový materiál, ktorý ponúkne dokument Rammstein in Amerika v réžii Hannesa Rossachera. Snímka mapuje takmer celú históriu kapely, prináša doteraz nezverejnené rozhovory, zábery z koncertov a zákulisia či súkromný vizuálny materiál členov kapely. V dokumente dostali priestor aj iní hudobníci, ktorí sa vyjadrujú na adresu formácie. Sú to napríklad Iggy Pop, Steven Tyler, Marilyn Manson, Gene Simmons, Paul Stanley, Moby, Scott Ian, Chad Smith, Wes Borland, John Dolmayan, Melissa Auf der Maur, James Shaffer alebo Shawn Crahan. Ďalším bonusom bude 20-minútový dokument mapujúci nahrávanie albumu Liebe Ist Für Alle Da (2009). O réžiu tohto počinu sa postaral gitarista kapely Paul Landers.


Skupina Rammstein združená okolo speváka Tilla Lindemanna má na svojom konte dosiaľ šesť štúdiových nahrávok: Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) a spomínaný Liebe ist für alle da. Komerčný úspech sa im podarilo dosiahnuť s albumom Mutter, ktorý obsahoval single Sonne, Links 2-3-4, Ich will, Mutter a Feuer frei! Medzi ich ďalšie hity patria single ako Mein Teil, Amerika, Benzin alebo Pussy. Ich živé vystúpenia sa vyznačujú použitím pyrotechniky a rôznych vizuálnych prvkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies