Rammstein vydajú špeciálny box vinylov

NETKY.SK • 22 Október 2015, 16:18 • 2 min
Rammstein vydajú špeciálny box vinylov

BRATISLAVA - Nemecká industrial-metalová skupina Rammstein vydá pri príležitosti 21 rokov na scéne špeciálny box s názvom XXI - The Vinyl Box Set.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia a fanúšičky v ňom nájdu všetky radové albumy vo forme vinylov a ďalšiu dvojplatňu Raritäten, ktorá ponúkne raritný materiál a doteraz nevydanú skladbu. Nahrávky navyše budú v remastrovaných verziách, o čo sa postarali producenti Jacob Hellner a Svante Forsbäck. Súčasťou limitovaného a očíslovaného balíka budú aj bohatšie booklety, plagáty a ďalší materiál z čias nahrávania jednotlivých počinov. Špeciálny box sa dostane do predaja 4. decembra.


Skupina Rammstein združená okolo speváka Tilla Lindemanna má na konte dosiaľ šesť štúdiových nahrávok: Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) a Liebe ist für alle da (2009). Komerčný úspech sa im podarilo dosiahnuť s albumom Mutter, ktorý obsahoval single Sonne, Links 2-3-4, Ich will, Mutter a Feuer frei! Medzi ich ďalšie hity patria single ako Mein Teil, Amerika, Benzin alebo Pussy. Ich živé vystúpenia sa vyznačujú použitím pyrotechniky a rôznych vizuálnych prvkov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona