Rammstein pripravujú nový album: Vydať ho plánujú na jar

NETKY.SK • 4 Október 2018, 08:35 • 2 min
Rammstein pripravujú nový album: Vydať ho plánujú na jar

BRATISLAVA - Nemecká industrial-metalová skupina Rammstein plánuje na budúci rok na jar vydať nový album.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál Music Radar to prezradil gitarista skupiny Paul Landers. "V súčasnosti to vyzerá tak, že novinka sa dostane na trh počas jari budúceho roka. Hráme všetci spolu v jednej miestnosti. Viac sa nám páči takýto zvuk, takže sme sa rozhodli, že budeme nahrávať ako jedna kapela, nie ako skupina chlapíkov hrajúcich oddelene. Uvidíme, ako to dopadne," vyjadril sa muzikant.

Skupina Rammstein vznikla v roku 1994 v Berlíne a jej zostavu odvtedy tvoria Till Lindemann (spev), Richard Z. Kruspe a Paul Landers (obaja gitara), Oliver "Ollie" Riedel (basgitara), Christoph "Doom" Schneider (bicie) a Christian "Flake" Lorenz (klávesy). Na konte majú zatiaľ šesť štúdioviek - Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) a Liebe ist für alle da (2009). Komerčný úspech sa im podarilo dosiahnuť s albumom Mutter, ktorý obsahoval single Sonne, Links 2-3-4, Ich will, Mutter a Feuer frei!. Medzi ich ďalšie hity patria single ako Du hast, Mein Teil, Amerika, Benzin alebo Pussy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies