Rami Malek z úspešného Bohemian Rhapsody má novinku: Aha, s kým randí!

NETKY.SK • 9 Január 2019, 13:56 • 2 min
Rami Malek z úspešného Bohemian Rhapsody má novinku: Aha, s kým randí!

Ocenený Bohemian Rhapsody priniesol mladému hercovi okrem Zlatého glóbusu aj niečo iné.

slovakia

left justify in out

Témou posledných dní bol okrem iného aj prestížny galavečer, počas ktorého sa odovzdávali filmové ocenenia Zlatý glóbus. Pre mnohých zrejme nebolo až takým prekvapením, že dve ceny získala aj úspešná snímka zachytávajúca život Freddieho Mercuryho a skupiny Queen s názvom Bohemian Rhapsody.

 

V hlavnej úlohe sa predstavil herec egyptského pôvodu Rami Malek, ktorý stvárnil Freddieho a po jeho boku sa objavila nežná kráska Lucy Boynton ako predstaviteľka Mercuryho životnej ženskej lásky. Pokiaľ sa vám zdalo, že vzájomné city vo filme obaja herci stvárnili viac ako vierohodne, mali ste pravdu. Iskrilo to medzi nimi už na pľaci.

 

img

Rami Malek a Lucy Boynton

Zdroj: SITA

 

Prvé dohady o ich vzťahu sa objavili v roku 2017, no Rami i Lucy to držali v tajnosti kvôli zodpovednosti voči natáčaniu veľkofilmu. V týchto dňoch je to však už oficiálne „vonku“ a vzťah potvrdil aj samotný Rami Malek.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies