Ralph Fiennes získal London Evening Standard Theatre Award

NETKY.SK • 14 November 2016, 09:40 • 2 min
Ralph Fiennes získal London Evening Standard Theatre Award

LOS ANGELES - Ralpha Fiennesa vyhlásili na nedeľnom odovzdávaní divadelných cien denníka London Evening Standard za najlepšieho herca.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný rodák z Ipswichu získal cenu za výkony v predstaveniach The Master Builder a Richard III. Trofej pre najlepšiu herečku dostala Billie Piper za hru Yerma.


Američanovi Johnovi Malkovichovi udelili Cenu Miltona Shulmana pre najlepšieho režiséra, ktorú si vyslúžil za spracovanie hry Good Canary. Najlepšou hrou sa stala inscenácia Harry Potter a prekliate dieťa, ktorá mala tri nominácie, no nakoniec uspela iba v jednej kategórii. Dve ocenenia získalo predstavenie Jesus Christ Superstar, ktoré vyhlásili za najlepší muzikál a Tyrone Huntley dostal cenu pre vychádzajúce talenty. London Evening Standard Theatre Award za najlepší výkon v muzikáli však udelili americkej herečke Glenn Close za Sunset Boulevard.


Prírodovedec a dokumentarista David Attenborough dostal Beyond Theatre Award za prínos vysielaniu a severoírsky herec a filmár Kenneth Branagh zas Lebedev Award za výkony v sérii predstavení v londýnskom Garrick Theatre. Udeľovanie London Evening Standard Theatre Awards sa konalo v londýnskom divadle Old Vic a moderovali ho hudobník a spevák Elton John a a vydavateľ denníka London Evening Standard Evgeny Lebedev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies