Žralok zabil na Seychelách britského dovolenkára

NETKY.SK • 17 August 2011, 15:49 • 2 min
Žralok zabil na Seychelách britského dovolenkára

Žralok zabil na Seychelách britského dovolenkára

slovakia

left justify in out

img

Tragicky sa skončila dovolenka britských novomanželov na súostroví Seychely: Žralok tam v utorok zabil 30-ročného muža priamo pred očami jeho manželky.
      Ako dnes informovala miestna polícia, žralok odhryzol Britovi jednu ruku a spôsobil mu ťažké zranenia na jednej nohe, v bedrovej oblasti a v hornej časti tela.
      "Stratil veľa krvi, nemal šancu," uviedol hovorca polície.
      Pár, ktorý sa zobrel iba dba týždne pred tragédiou, trávil svoje medové týždne na ostrove Praslin a v nedeľu chcel letieť domov.
      K nehode došlo v utorok popoludní miestneho času na pláži Anse Lazio. Manželka obete podľa svedkov do poslednej chvíle dúfala, že jej muž útok prežije.
      Len pred dvoma týždňami sa v rovnakej oblasti stal obeťou útoku žraloka 36-ročný Francúz. Vláda Seychel tam dnes preto vydala zákaz kúpania a žraloka povolila zabiť.
      "Incident spred dvoch týždňov nás prekvapil," povedal policajný hovorca. V oblasti totiž nikdy predtým podobný útok žraloka nebol zaznamenaný.
      Seychely sú ostrovný štát v Indickom oceáne pri východnom pobreží Afriky. Rozkladajú sa južne od rovníka na 115 malých ostrovoch, rozosiatych v niekoľkých skupinách na ploche zhruba 1100 krát 800 kilometrov. V roku 1976 získali Seychely nezávislosť ako republika v rámci Britského spoločenstva národov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona