Rally Dakar: Ako sa v 3. etape darilo Štefanovi Svitkovi?

NETKY.SK • 5 Január 2021, 19:07 • 2 min
Rally Dakar: Ako sa v 3. etape darilo Štefanovi Svitkovi?

Vo svetoznámom motoristickom podujatí, ktoré pravidelne býva začiatkom roka, preteká zo Slovákov len oravský rodák Štefan Svitko.

slovakia

left justify in out

Štefan Svitko dnes v celkovom poradí Rally Dakar klesol na 14. pozíciu, keď tento Oravčan skončil v 3. etape na 22. mieste. „V celkovom poradí je na 14. mieste so stratou 0:12:50 na vedúceho jazdca,“ píše jeho fanpage na sociálnej sieti s tým, že jazdec KTM „si otestoval fungovanie novinky na Dakare 2021 airbag vestu“ a mal len malý pád.

 

Svitko je však optimista, vie, že podujatie je ešte dlhé a všetko mení veľmi rýchlo a často. „Mohlo by to byť aj lepšie, ale tak tí prví jazdci skončia vzadu,“ prezradil vo videu, ktoré zverejnila spomenutá stránka s tým, že iný deň už môžu byť vpredu práve tí, čo predtým boli na ostatných priečkach.

 

„Takže sa to mieša každý deň. Hlavne som dal pozor na navigáciu,“ doplnil s tým, že sa mierne aj strácal. „Som spokojný zatiaľ, každý deň sa to mení, takže uvidíme, je iba 3. etapa,“ dodal slovenský účastník rally. Pozrite si, ako sa Svitkovi darilo v predchádzajúcej etape.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies