Rakúsky učiteľ tri roky navštevoval Slovensko, chodil si po drogy

NETKY.SK • 5 Február 2013, 08:01 • 2 min
Rakúsky učiteľ tri roky navštevoval Slovensko, chodil si po drogy

Rakúsky učiteľ tri roky navštevoval Slovensko, chodil si po drogy - Krimi Polícia vo Viedni zadržala 48-ročného učiteľa, ktorý tri roky pašoval vo svojom aute drogu metamfetamín zo Slovenska do Rakúska. Tam s ňou obchodoval a sám ju aj konzumoval, informo

slovakia

left justify in out

img

Polícia vo Viedni zadržala 48-ročného učiteľa, ktorý tri roky pašoval vo svojom aute drogu metamfetamín zo Slovenska do Rakúska. 

Tam s ňou obchodoval a sám ju aj konzumoval, informovala dnes agentúra APA.

Učiteľa zatkli 24. januára, keď sa na ulici vo štvrti Leopoldstadt pokúšal drogu predať. Pri sebe mal vtedy osem gramov metamfetamínu.

Dílera polícia odhalila vďaka vyšetrovaniu v drogovej scéne. Malé množstvo metamfetamínu našli kriminalisti aj v jednej z viacerých kancelárií, ktoré učiteľ používal.

Aké množstvo drogy muž v priebehu uplynulých troch rokov zo Slovenska prepašoval, je predmetom vyšetrovania. Páchateľa stíhajú na slobode.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies