Rakúsky politik: Ak chcete u nás žiť, musíte sa prispôsobiť. Keď sa vám to nepáči, vráťte sa do svojej vlasti!

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 17:00 • 2 min
Rakúsky politik: Ak chcete u nás žiť, musíte sa prispôsobiť. Keď sa vám to nepáči, vráťte sa do svojej vlasti!

VIEDEŇ - Zastupujúci hajtman spolkovej krajiny Horné Rakúsko Manfred Haimbuchner zverejnil správu o integrácii pre spolkovú vládu, v ktorej dáva niekoľko doporučení. Medzi nich patrí, že by sa migranti mali prispôsobiť, naučiť sa jazyk a rešpektovať rakúske kresťanské hodnoty alebo krajinu opustiť.

slovakia

left justify in out

„Ak chcete v Rakúsku žiť, musíte sa prispôsobiť. Ak sa vám to nepáči, môžete sa vrátiť do svojej vlasti,“ radí politik. Informáciu priniesol server wochenblick.at.

 

Tento politik za FPÖ minulý týždeň ministerke pre integráciu Karin Kneissl doporučoval vzorový model pre integráciu. Podľa neho je jasné, že časy vznešených prejavov sú konečne preč, píše server stredoevropan.cz.

 

„Pri absencii pripravenosti a odmietnutia sa integrovať toto musí viesť k následkom a citeľným sankciám,“ povedal. „Horné Rakúsko bolo často použité ako vzorové pri presadzovaní rôznych politických krokov, ako napríklad garancie minimálnej mzdy. Uvidíme, či môžeme byť aj priekopníkmi integrácie,“ hovorí Haimbuchner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies