Rakúsku pomôže Raffl z Philadelphie

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 14:35 • 2 min
Rakúsku pomôže Raffl z Philadelphie

VIEDEŇ - Rakúskej hokejovej reprezentácii pomôže na majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave (1. - 17. mája) aj útočník Philadelphie Flyers Michael Raffl. Krátko po skončení sezóny v zámorí by sa mal presunúť do Viedne a zapojiť sa do reprezentačného kempu.

slovakia

left justify in out

Raffl má za sebou druhú sezónu v NHL. V doterajších 65 stretnutiach nazbieral 28 bodov (21+7). Tohtoročný šampionát bude jeho štvrtý v kariére. Rodák z Villachu hral už na MS 2009, 2011 a 2013. Rakúsko reprezentoval aj na ZOH 2014. Konečná rakúska nominácia na MS bude známa 30. apríla. Rakúšania nebudú mať k dispozícii dlhoročného kapitána Thomasa Kocha ani zranených Stefana Ulmera, Stefana Geiera, Benjamina Petrika a Fabia Hofera. Matthias Iberer sa zasa rozhodol ukončiť kariéru. Otvorená je účasť Michaela Grabnera a Thomasa Vaneka na šampionáte. 

 

Rakúsko sa na MS v Prahe predstaví v pražskej A-skupine, prvý duel odohrá 2. mája proti Švajčiarsku. Informácie zverejnil web IIHF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona