Rakúsku lyžiarku Bremovú pripravila zlomená noha o sezónu

NETKY.SK • 4 November 2016, 15:52 • 2 min
Rakúsku lyžiarku Bremovú pripravila zlomená noha o sezónu

VIEDEŇ - Zlomená ľavá noha pripravila rakúsku zjazdárku Evu-Mariu Bremovú o nadchádzajúcu sezónu Svetového pohára 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Úradujúca držiteľka malého glóbusu za celkový triumf v SP v obrovskom slalome sa ešte v piatok v Innsbrucku podrobí operácii a na súťažných svahoch bude chýbať 4-6 mesiacov. Znamená to, že vynechá aj februárové majstrovstvá sveta vo švajčiarskom Sankt Moritzi.


Podľa informácií Rakúskeho lyžiarskeho zväzu 28-ročná špecialistka na technické disciplíny utrpela pád počas tréningu v Pass Thurne, kde sa pripravovala na úvodný slalom nového ročníka SP vo fínskom Levi. "Holenná kosť aj fibula sú zlomené. Operácia je nevyhnutná," povedal lekár rakúskych lyžiarok Christian Hoser.


Čerstvá laureátka ankety Najlepší športovec Rakúska v ženskej kategórii Bremová odštartovala sezónu 2016/2017 na pretekoch v Söldene, kde na tradičnom ľadovcovom úvode SP obsadila v obrovskom slalome až 26. miesto. V lanskej sezóne sa dvakrát tešila z víťazstva v pretekoch SP v obrovskom slalome, jedno z nich sa zrodilo aj v slovenskom stredisku Jasná v Nízkych Tatrách.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies