Takto to v Parndorfe nesmie dopadnúť! Vaše nakupovanie tam ochránia posilnené protiteroristické hliadky

NETKY.SK • 5 December 2017, 16:49 • 2 min
Takto to v Parndorfe nesmie dopadnúť! Vaše nakupovanie tam ochránia posilnené protiteroristické hliadky

PARNDORF - Slováci, ktorí sa v tomto roku chystajú na predvianočné nákupy do outletového centra v Parndorfe blízko slovenských hraníc pri Bratislave, tam musia rátať s prítomnosťou ozbrojených policajných hliadok.

slovakia

left justify in out

Ozbrojení príslušníci bezpečnostných zložiek hliadkujú v súvislosti teroristickou hrozbou v Európe v nákupnom centre v Parndorfe predovšetkým v dňoch, keď tam býva návštevnosť najvyššia.

 

Túto informáciu burgenlandského vydania denníka Kurier potvrdil agentúre APA policajný hovorca Helmut Greiner. Podľa neho disponujú policajti adekvátnym vybavením a sú pripravení na všetky eventuality. Konkrétna hrozba pre návštevníkov nákupného centra v Parndorfe však nejestvuje, zdôraznil.

 

Prvé hliadky v nákupnom centre sa objavili už v lete. Súčasná akcia sa začala v novembri a potrvá minimálne do vianočných sviatkov.

 

Rakúska polícia v súčasnosti venuje zvýšenú pozornosť ochrane podujatí s vyššou koncentráciou ľudí vrátane vianočných trhov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies